gfilipek Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 To i ja sie pochwalę miejscem mojej pracy Całkiem spora powierzchnia 20m2, ale nisko bardzo... 2.1m Często się zapominam i zaczepiam skrzydłem.. A to ja w twórczym bałaganie. Dziś trochę tu poprzestawiałem i posprzątałem, ale wiele sie nie zmieniło... ... a tak to wyglądało na początku: Razem z moją ukochaną z tej "dziury" zrobiliśmy modelarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Marzenie :!: Kurcze ja w domu nie mam (nie miałem) takich pomieszczeń Na szczęście robie rozbudowę i przy okazji zbuduje sobie mały pokoik (ca 10m^2) na modelarnię. Gratuluję pięknego pomieszczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Gratuluje pomysłu i chęci do pracy ,bo faktycznie trochę chyba tego i tego musiało być ,aby powstała taka piękna modelarnia ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gfilipek Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Gratuluje pomysłu i chęci do pracy ,bo faktycznie trochę chyba tego i tego musiało być ,aby powstała taka piękna modelarnia ?! Zdjęcie "burdelowe" i tak jest już po częściowym wyczyszczeniu, wywieźliśmy stamtąd kilka worów słoików. Połowa posadzki była wylana betonem z grubym żwirem bo tam czasami podchodziła woda i musiałem to skuć. Najzabawniejszy dla mnie moment to było chodzenie z lakierem do włosów i zapalniczką by wypalić pajęczyny, pająki i inne robactwo (młodzieńcze lata się przypomniały). Potem razem z ojcem ociepliliśmy wszystko styropianem, a ja położyłem płytki - straszono mnie, że nie dam rady, a mimo nierównej podłogi wyszło nieźle (komu płytki położyć ? ) Koszty tej modelarni wyniosły ok 6000zł (oczywiście nie jednorazowo), tak więc kilka modeli by za to można było kupić, ale to inwestycja na lata. Nie jestem zadowolony z blatu z MDFu 18mm. Jest nierówny i muszę się deskami montażowymi ratować. Pewnie go niedługo wymienię. Na szczęście robie rozbudowę i przy okazji zbuduje sobie mały pokoik (ca 10m^2) na modelarnię.Gratuluję pięknego pomieszczenia Dziękuję Nie martw się co wielkości swojej przyszłej modelarni. Wcześniej posiadałem pomieszczenie o powierzchni 11m2. Tam powstawał Big Brother v1 którego plany widać na ścianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h3nry Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 CIACH .....Razem z moją ukochaną z tej "dziury" zrobiliśmy modelarnie Gratuluje 2 połowy ...modelarni oczywiście także :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gfilipek Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Nie ma jak wsparcie ukochanej kobiety - ale to nie w temacie Życzę wszystkim spełniania własnych marzeń i determinacji w dążeniu do celu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzisiek Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Jakoś wcześniej nie zauważyłem tego tematu :cry: ale rzeczywiście modelarnia jest wspaniała Przestronna, sporo miejsca do pracy, na przechowywanie materiałow i gotowych modeli.... Wiele osób POWINNO zazdrościć takiego miejsca do pracy. I co jeszcze jest ważne - jest tu "trochę" narzędzi i sprzętu uprzyjemniającego i ułatwiajacego pracę :wink: A skąd wiem :?: , kilka razy odwiedziłem ten zakątek Grzesia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.