gfilipek Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 To i ja sie pochwalę miejscem mojej pracy Całkiem spora powierzchnia 20m2, ale nisko bardzo... 2.1m Często się zapominam i zaczepiam skrzydłem.. A to ja w twórczym bałaganie. Dziś trochę tu poprzestawiałem i posprzątałem, ale wiele sie nie zmieniło... ... a tak to wyglądało na początku: Razem z moją ukochaną z tej "dziury" zrobiliśmy modelarnie
TomekW Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Marzenie :!: Kurcze ja w domu nie mam (nie miałem) takich pomieszczeń Na szczęście robie rozbudowę i przy okazji zbuduje sobie mały pokoik (ca 10m^2) na modelarnię. Gratuluję pięknego pomieszczenia
Tomek Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Gratuluje pomysłu i chęci do pracy ,bo faktycznie trochę chyba tego i tego musiało być ,aby powstała taka piękna modelarnia ?!
gfilipek Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Gratuluje pomysłu i chęci do pracy ,bo faktycznie trochę chyba tego i tego musiało być ,aby powstała taka piękna modelarnia ?! Zdjęcie "burdelowe" i tak jest już po częściowym wyczyszczeniu, wywieźliśmy stamtąd kilka worów słoików. Połowa posadzki była wylana betonem z grubym żwirem bo tam czasami podchodziła woda i musiałem to skuć. Najzabawniejszy dla mnie moment to było chodzenie z lakierem do włosów i zapalniczką by wypalić pajęczyny, pająki i inne robactwo (młodzieńcze lata się przypomniały). Potem razem z ojcem ociepliliśmy wszystko styropianem, a ja położyłem płytki - straszono mnie, że nie dam rady, a mimo nierównej podłogi wyszło nieźle (komu płytki położyć ? ) Koszty tej modelarni wyniosły ok 6000zł (oczywiście nie jednorazowo), tak więc kilka modeli by za to można było kupić, ale to inwestycja na lata. Nie jestem zadowolony z blatu z MDFu 18mm. Jest nierówny i muszę się deskami montażowymi ratować. Pewnie go niedługo wymienię. Na szczęście robie rozbudowę i przy okazji zbuduje sobie mały pokoik (ca 10m^2) na modelarnię.Gratuluję pięknego pomieszczenia Dziękuję Nie martw się co wielkości swojej przyszłej modelarni. Wcześniej posiadałem pomieszczenie o powierzchni 11m2. Tam powstawał Big Brother v1 którego plany widać na ścianie.
h3nry Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 CIACH .....Razem z moją ukochaną z tej "dziury" zrobiliśmy modelarnie Gratuluje 2 połowy ...modelarni oczywiście także :faja:
gfilipek Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Nie ma jak wsparcie ukochanej kobiety - ale to nie w temacie Życzę wszystkim spełniania własnych marzeń i determinacji w dążeniu do celu
zdzisiek Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Jakoś wcześniej nie zauważyłem tego tematu :cry: ale rzeczywiście modelarnia jest wspaniała Przestronna, sporo miejsca do pracy, na przechowywanie materiałow i gotowych modeli.... Wiele osób POWINNO zazdrościć takiego miejsca do pracy. I co jeszcze jest ważne - jest tu "trochę" narzędzi i sprzętu uprzyjemniającego i ułatwiajacego pracę :wink: A skąd wiem :?: , kilka razy odwiedziłem ten zakątek Grzesia
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.