toretto1995 Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Witajcie;) Mam mały problem.Mój tata wyjechał do Angli i chciałbym mu wysłać paczkę z książką i zegarkiem. JAk tak patrzę na ceny wysyłki za granicę to aż nie dowierzam.Na jednej ze stron było napisane że koszt wysyłki za granicę mieści się w granicach od 100zł w górę.I teraz się zastanawiam jakkim cudem wysyłka z HK 2 kg paczki kosztuje ~20$ a wysyłka do Angli 1kg kosztuje powyżej stówy? I zadaję pytanie: Znacie jakiś kurierów którzy by mi taką paczkę wysłali w cenie mniej niż 50 zł bo 100zł to przesada wielka..lub wogóle jakiś sposób na taką wysyłkę..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fam0wned5 Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Prosze http://www.cennik.poczta.lublin.pl/index.php?ramka=zagranica/formularze/z_paczka.php&boczek=menu/zagr.html 56 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Ooo..dziękuję Nie zauważyłem tego;/ Chyba nie dokładnie szukałem O to mi chodziło;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fam0wned5 Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 ok Nie ma za co jak sprawdzałem w dhl to tego samego dnia co nadanie kosztuje 1400 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 No i właśnie takie kolosalne ceny zniechęciły mnie do szukania dalej:P :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi