leszek_c Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Dla tych co by się przydało na przyszłość http://wp.me/p1AJsa-3R Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Ohh... przerabiałem to... Tylko ciężko dostać podobne switche .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek_c Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Prawda. Mogbym dostac podobny od Futaby, ale trzeba bylo sprowadzac z USA. No, ale ten dziala i nie trzeba przeplacac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Czym się różni taki przełącznik od tego który można dostać za złotówkę w najbliższym elektronicznym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Wymiarami ?? Kolorem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Nie tylko wymiarami/kolorem , lecz też kształtem jak i długością, bo teraz mam założony taki zwykły Switch okrągły krótki... A szukam Switch hebelkowy płaski długi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 szukam Switch hebelkowy płaski długi Chodzi Ci o coś takiego: http://guitarproject.pl/p/14/1465/switchcraft-przelacznik-on-on-jaguar-jazzmaster-przelaczniki-elektronika-czesci-do-gitary.html ? I tak niejako na marginesie - kilkaset lat temu już napisano, "iż Polacy nie gęsi..." i gdy tak czytam o tych wszystkich "transmiterach", "switch-ach" i innych to jakoś odruchowo ręka szuka kabury... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Oj Robert, nie marudź Taka nazwa "handlowa" Robercie, a to co podałeś, to jest Przęłącznik suwakowy. Szukam mniej więcej coś takiego http://allegro.pl/przelacznik-hebelkowy-dzwigniowy-on-on-3a-i1714548645.html Ma być (ten co potrzebuje) Przełącznik hebelkowy płaski ,długi metalowy. on/off Cholerka ciężko dostać takie cóś... A łamliwe w tych spectrumach/Turnigy są jak diabli :roll: :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 I już Cię lubię :* za to, że jednak jesteś reformowalny i "od ręki" przestałeś pisać o "switch-ach" :devil: . Szukaj odpowiedniego dla Ciebie przełącznika w sklepach elektronicznych typu TME, Nordelektronik, AVT i podobnych. Może nawet w jakimś lokalnym sklepie w Chorzowie lub w ościennych miastach coś dasz radę znaleźć. Gdy kiedyś szukałem czegoś innego to same przed ślepia pchały się różniste pstryczki z dźwigienkami okrągłymi, spłaszczonymi, długimi, krótkimi, monostabine, bistabilne, trójpołożeniowe typu on-off-on, on-on-on i jakie tam jeszcze konfiguracje człek byłby w stanie wydumać :shock: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek_c Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 I tak niejako na marginesie - kilkaset lat temu już napisano, "iż Polacy nie gęsi..." i gdy tak czytam o tych wszystkich "transmiterach", "switch-ach" i innych to jakoś odruchowo ręka szuka kabury... Wybacz już poprawiłem, mieszkam w UK więc zdarza mi się używać obcojęzycznych słów częściej i nawet tego nie zauważam, dla mnie to bez różnicy tak jak prowadzenie auta z kierownicą po prawej stronie czy też po lewej:) Dziwne, że w polskich spotach reklamowych pojawiają się hasła np. "know-how" i nikt się nie czepia ale za hot-dog-a od razu bym zastrzelił Pozdrawiam 3maj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Jak się chce to jednak można znaleźć identyczne przełączniki. TME, ELFA,FARNELL - dostawców jest sporo . Małe sklepy ograniczają się do kilku typów przełączników bo towar który się nie sprzedaje generuje stratę dlatego szukać należy u hurtowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi