kefir Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 No jakoś mnie dzisiaj pod wieczór naszła ochota na 1 lot fpv z podwórka Lęk miałem największy o kable bo na kamerce płytkowej nie widać ich a jest ich sporo u mnie [vimeo]http://vimeo.com/26637612[/vimeo] Hasło:kefcio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpawelQ Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 a mam takie pytanie. Sąsiadów nie denerwuje takie nagrywanie kamerką ? bo mnie kamera to chyba by drażniła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fam0wned5 Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Przed wkurzaniem robią :shock: a później na policje dzwonią, że ufo widzą :twisted: Ps fajne kapcie mam takie same tylko niebieskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 a mam takie pytanie. Sąsiadów nie denerwuje takie nagrywanie kamerką ? bo mnie kamera to chyba by drażniła.A widziałeś coś w domu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpawelQ Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 pytam o to co widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek_c Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Pewnie z sąsiadem niejedną flaszkę wypili i nie raz do zdjęć pozował. Więc mu pewnie to w okół koptera latało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Ten co machał to mój wujek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti61 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Ech Panie Marcinie, fajne te filmiki pan robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpawelQ Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 NA tamto pytanie nie odpowiedziałeś więc zadaję kolejne. Wiem że podglądać co robią inni jest fajnie ale być podglądanym! pomyśl jak byś w weekend na podwórku z rodziną spędzał czas, i byś zauważył że ktoś dwa domy dalej z lornetki na wa patrzy godzinę i dłużej i za trzy dni to samo. Albo na twoją żonę która się opalała! a może by się nie opalała bo by się bała że ktoś z lornetki patrzy. Dobrze byś się wtedy czuł ? To ostatni mój tekst na ten temat bo kłócić się nie będe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 No to faktycznie chyba musiałbym zbudować płot na 4 metry bo teraz to normalnie ludzie mnie widzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek_c Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 NA tamto pytanie nie odpowiedziałeś więc zadaję kolejne. Wiem że podglądać co robią inni jest fajnie ale być podglądanym! pomyśl jak byś w weekend na podwórku z rodziną spędzał czas, i byś zauważył że ktoś dwa domy dalej z lornetki na wa patrzy godzinę i dłużej i za trzy dni to samo. Albo na twoją żonę która się opalała! a może by się nie opalała bo by się bała że ktoś z lornetki patrzy. Dobrze byś się wtedy czuł ? To ostatni mój tekst na ten temat bo kłócić się nie będe. To chyba wszyscy operatorzy kamer z telewizji tez sa zboczencami jak kreca np. ludzi na plazy w sloneczny dzien. Powiem tak, jesli osoba na danym filmie nie miala nic przeciwko, ze jest krecona i jak widac bardzo dobrze sie przy tym bawi, to raczej nie mozna tego nazwac podgladaniem. Jak widac kopter nie wisi w jednym miejscu przez godzine i nie obserwuje co sie dzieje. Jak kolega Kefir nie dostal zadnej skargi od danej osoby to nie ma sie czym martwic. Kolego OpawelQ na Twoim miejscu pozwalbym Google Earth, potem Google Streetview no i oczywscie Policje razem z ich monitoringiem, ochrone, kamery na stacji cpn itd. Pozdrawiam Dodane 22/07/11 10:28 Jeszcze jest strona www.earthcam.com, ktora dziala dobre 8 lat, gdzie mozesz podgladac ludzi na calym swiecie godzinami i nikt nie placze z tego powodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 No właśnie przez takich ludzi OpawelQ komplikujemy sobie życie (a mogło by być tak pięknie ) Jeżeli chcesz wiedzieć to moi sąsiedzi mnie znają i nie przyszło im nawet pomyśleć o takim czyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario_z Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Ech Panie Marcinie, fajne te filmiki pan robi. Zajefajne. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi