robas69 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z tym regulatorem? Wiem, że latał u Przemka /Depesz/ w Piper'ze z Turnigy 6364 i nie narzekał, ale na innych forach są bardzo różne opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Depesz Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Cześć. Latałem nim również w P6-E Hawk'u, który ważył zdrowo ponad 6 kg i z pakietem 10S 5000mAh latało się bajka. Koniecznie ustaw częstotliwość na wysoką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Dziękuję Ci bardzo. Chyba go kupię, choć na Allegro jest Jeti Spin 200, tyle że cena nawet używanego jest trochę powalająca - 799 pln /nowy ponad 1400/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_W Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Używamy w holówce Senior Telemaster z silnikiem 6354 i zasilaniem 8s i smigłem 19x 10. Wykonał kilkadziesiąt holi - bez żadnych uwag. Wersja 4.0, ponoć nieudana jak piszą na forach. Maksymalna masa zespołu z jaką miał do czynienia to 10,5 kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Wersja 4.0, ponoć nieudana jak piszą na forachTo mnie zmartwiłeś, bo właśnie wersja 4.0 jest obecnie tylko sprzedawana, a właśnie na takiej, o ile dobrze pamiętam Jego post i artykuł w RC Przegląd Modelarski, latał Przemek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_W Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Widać nasz klimat jej służy, skoro działa bez zarzutu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Wszystko niestety wskazuje, że wersja v. 4 jest niezbyt udana. Właśnie przetłumaczyłem, albo przeguglałem komentarze na stronie HC - fatalne. Przemek /Depesz/ latał, tak jak Ty, na "pierwszej" wersji. Chyba nie będę ryzykować i kupię jakiegoś Jeti Spina lub Castle'a, tyle że tylko w przypadku tego drugiego to już wydatek ~ 800 pln :shock: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi