monsuar Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Witam, mam na imię Rafał i mieszkam w Toruniu. Na forum trafiłem dzięki GooGle. Od młodych lat przygladałem się modelom, które tworzył mój wujek. Teraz sam zamierzać się realizować w zaszczepionej przez niego pasji. Od razu mam pytanie do modelarzy z Torunia. Gdzie na miejscu mogę kupić piłę włośnicową? Wcześniej przeglądałem parę tematów i zdecydowałem się na Wicherka w wersji 10. Plany są, materiały już idą, tylko narzędzi brak. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek5384 Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 po co ci piła wystarczy skalpel który kupisz w każdym sklepie modelarskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olecki75 Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 po co ci piła wystarczy skalpel który kupisz w każdym sklepie modelarskim Potniesz grubszą sklejkę skalpelem? Powycinasz nim np. wręgi? Jak tak to gratuluję. @monsuar Witamy kolegę. We włośnicę kolega może się zaopatrzyć w marketach typu Obi, Praktiker itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi