slawko_k Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Czesc. Nie znalazlem podobnego tematu wiec zakladam. mam lekkie serwa 4,7g w halowym shocku i wychylaja sie ne zdecydowanie za malo. w nadajniku mam 125% (Hitec) Zwiekszal ktos moze zakres pracy ingerujac w elektornike serwa? Mozna oczywiscie pokombinowac z dluzszymi orczykami ale zalezy mi na wadze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Ależ był Dokładnie w chwili obecnej trzeci temat pod Twoim http://pfmrc.pl/viewtopic.php?t=1834 Co prawda temat miał być o układzie spowalniającym ruch serwa ale i zawiera treści o sposobach zwiększania zakresu pracy serwa. P.S. Popraw błąd w tytule tematu. Będzie łatwiej wyszukać temat opcją "szukaj" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Dzieki. Potestuje DZIALA!!!! Solucja polega na dolutowaniu pomiedzy potencjometr a plytke z obu stron rezystorkow. Ja dalem 1k i wychylenia zwiekszyly o ok 1,5mm na koncach orczyka malego serwa conrada. Mysle ze 2k2 zdecydowanie zwiekszy zakres pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.