waldi1973 Opublikowano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Nie Robercie.. To nie kolega z forum.. Na szczęście chłop jest rozważny i dopiero przesiądzie się na eF'a jak potrenuje nia innym "odrzutowcu" o cechach trenerka Poproszę go, żeby nagrał filmik z lotów.. Edit: Okazuje się, że od niedawna to nasz nowy kolega z forum mimax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimax Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 witam witam filmik na pewno nagram tylko chwilkę to potrwa dopóki nie zapodam jakiegoś łatwiejszego edf'a do nauki jak pisał Bartek w poście wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekNS Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 jeśli tylko jest taka możliwość to piszę się na obserwatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimax Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 bardzo chetnie widze Tomku ze posiadasz aparature turnigy ? prawdopodobnie jutro bede odbieral ja i chcialbym sie nieco dowiedziec na jej temat ale to nie w tym temacie by nie robic off topa tylko na priv lub gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekNS Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 no widzisz, ja swoją dostałem 2 tyg. temu na razie ogarnąłem tylko podstawowe funkcje, na forum jest pare osób zakochanych w tej apce i na pewno rozjaśnią Ci temat bardziej niż ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimax Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 modelik dzis odebrany fajowo sie prezentuje i wykonanie na najwyzszym poziomie widac tu wielka fascynacje modelami u waldi1973 pelna profeska szkoda ze mialem malo czasu bo bym zamienil wiecej slow Bartku jeszcze raz wielkie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1973 Opublikowano 14 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Dzięki Dominik za słowa uznania. Bardzo minie to cieszy Życzę Ci, żebyś modelem cieszył się jak jadłużej. Oczywiście też żałuję, że nie było więcej czasu na rozmowę, ale w pełni rozumiem - siła wyższa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimax Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 model leży sobie spokojnie na magazynie w firmie wolałem go tam zostawić by żonka nie marudziła ze kolejny model w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIZON Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 czy model osiągnął status - "wydano z magazynu" ?? Kurcze może jakiś filmik chociaż z kołowania po pasie, cokolwiek ? Bo nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć to cacko w ruchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi