nimhith Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 WITAM mam zamiar kupić lamę v3 tylko jest jeden problem znalazłem 2 aukcje na allegro rożnia się tylko tym że jeden model ma Radio: układ Throtle I, 4 kanały, 35 MHz, zasilanie: 8 x AA a drugi ma Radio: układ europejski Throtle II, 4 kanały, 2,4 GHz, zasilanie: 8 x AA. Czyli rożnią się tylko częstotliwością na jakich pracują a lama pracująca na częstotliwości 2,4 GHz jest o 50 zł droższa i tu pojawia się tytanie do was : którą lamę wybrać.Proszę o szybką odpowiedź bo aukcje kończą się za 2 dni, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norman Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 WITAM mam zamiar kupić lamę v3 tylko jest jeden problem znalazłem 2 aukcje na allegro rożnia się tylko tym że jeden model ma Radio: układ Throtle I, 4 kanały, 35 MHz, zasilanie: 8 x AA a drugi ma Radio: układ europejski Throtle II, 4 kanały, 2,4 GHz, zasilanie: 8 x AA. Czyli rożnią się tylko częstotliwością na jakich pracują a lama pracująca na częstotliwości 2,4 GHz jest o 50 zł droższa i tu pojawia się tytanie do was : którą lamę wybrać.Proszę o szybką odpowiedź bo aukcje kończą się za 2 dni, bierz tą na 2,4ghz - nie będzie ci się plątała długa antena jaką ma zestaw z 35Mhz i mozesz ją zapomnieć rozłożyc . Kolejna przewagą zestawu na 2,4Ghz jest to że jest w mode 2 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimhith Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 przepraszam głupie pytanie ale co oznacza mode 2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 http://www.modelarz.one.pl/porady-modelarskie/teoria-rc/mode-1-czy-mode-2-co-wybrac/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 mode1 gaz i lotki w prawym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimhith Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 W końcu zamówiłem 2.4GHz dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gmeracz Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 MODE 1 MODE 2 MODE 3 MODE 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi