Zielony Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Witam. Miał już ktoś styczność z tym regulatorem HobbyKing Red Brick 25A ESC ?? Opłaca się go kupić ?? Link: HobbyKing Red Brick 25A ESC Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Te regulatory pojawiły się raptem 2-4 dni temu. Musisz jeszcze poczekać na jakieś opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kminek Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Podbijam: ma ktos? sprawdzil? Jak sie zachowuja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz.G Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Zakupiłem 2 września dziś już mam go u siebie i stwierdzam że jest jakiś dziwny xD to nie to samo co zwykły SS 25-30A tamten prosty w obsłudze albo ja sie nie znam na programowaniu musze instrukcje przetłumaczyć na PL Z wyglądu jest porządny, jak sie będzie sprawować ocenie za pare dni dziś już za późno na testy edit na tower pro 2409 działa idealnie lekko ciepły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi