Princes Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Witam......Szukam kogos kto ma i lata elektrykiem ASW 28 producenta JSB rozp.2.5m.Mam parę pytań a nie wiem kogo szukac...Pozdrawiam i będe wdzieczny za kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Zmień temat tego wątku na bardziej treściwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Princes Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 ..ok.chodzi mi o sprawy techniczne i związane z oblataniem tego modelu....Miałem problem ze sterownoscią tego modelu i chciałem z kims porozmawiać i popytac jak poradził sobie z pierwszymi lotami.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 no tak ale PILNE nic nie mówi o tym. Zmień temat albo wątek poleci do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Princes Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 ..tzn Panie moderarorze co mam napisac w tym wątku??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekONY Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Np szukam pomocy od innego właściciela ASW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Princes Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 ok.wiec teraz jest chyba lepiej ...z tekstu wynika ,że właśnie chodzi mi o taką pomoc jakiegoś modelarza który posiada dokładnie taki model i co najwazniejsze lata nim z powodzeniem ..... :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi