Swierzbon Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Za ile moglibyście zamówić mi 2 sztuki tego akumulatora do Polski na mój adres? Link: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__9273__Turnigy_1500mAh_3S_20C_Lipo_Pack.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czacha19 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Rozumiem, że Sam nie chcesz zamawiać?. Wystarczy, że posiadasz konto w banku, zarejestrujesz się na stronie HK i utworzysz sobie bezpłatnie konto na Paypal. Będziesz mógł również w przyszłości samodzielnie zamówić usługi bez konieczności angażowania innych osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swierzbon Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Ale może ktoś ma jakieś zniżki i taniej by mi to zamówił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 No taniej niż w Hk to się już chyba nie da Nawet nie musisz mieć konta w Banku. Wystarczy tylko konta w HK i w systemie PayPal. Idziesz na pocztę wpłacasz pieniądze na konto i kupujesz..na początku też mnie to przerażało ale teraz już nie ,kupiłem 4 razy w HK ani razu paczka nie poszła na Vat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czacha19 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 kupiłem 4 razy w HK ani razu paczka nie poszła na Vat. Dokładnie. Ja odebrałem z HK już 2 paczki również bez niespodzianek. Zniżka raczej nie będzie wysoka. Jeżeli interesuje Cie jeszcze niższa cena zapoznaj się z innym tematem: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?p=396344&sid=851d7afe6baf9b6603f47ccf46077a77#396344 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garnett Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 jak chcesz taniej w HK to otwórz sobie stronę z przedmiotem który Cię interesuje i zostaw przeglądarkę otwartą na kilka min i pojawi Ci się okienko ze zniżką na ten przedmiot na tą chwilę , nie dużo ale zawsze coś. Ja tak zrobiłem kupując model i ladowarkę i w sumie na lipola zaoszczedzilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi