Volt100 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Witajcie! Jak pewnie większość z Was wie, w trakcie jest 68. TdP. Tak się złożyło, że akurat jechali przez moją mieścinę, więc postanowiłem zrobić z tego jakiś taki sobie luźny filmik ;d Myślę, że nie będziecie mi mieli za złe jeśli się nim tutaj nijako pochwalę ;] Zapraszam do oglądania^^ opinie także mile widziane =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Dzisiaj pod wieczór zaparkowała u mnie na lotnisku ekipa (chyba) Eurosportu swoimi 2ma śmigłowcami transmisyjnymi. Jutro etap Zakopane-Zakopane więc będą fruwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volt100 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Będę oglądał ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Dzisiaj kończą u mnie w Krakowie. Też podskoczę na metę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volt100 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Szymek[98]PL, jak byłeś to wrzuć jakiś filmik;d jeśli oczywiście coś tam nagrywałeś czy np. fotki robiłeś ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volt100 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Bardzo ładne fotki, fakt, że nie wszystkie, aczkolwiek duża część naprawdę fajnie wyszła ;d P.S. Co to za miejsce?;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Pierwsze fotki wyglądają jak ulica Stolarska lub jej bliskie okolice?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Bardzo ładne fotki, fakt, że nie wszystkie, aczkolwiek duża część naprawdę fajnie wyszła ;d P.S. Co to za miejsce?;d Dzięki Pierwsze foty to ulica św.Anny, te na zakręcie to zjazd z Krupniczej na Mickiewicza. Helika też chwyciłem na tym zakręcie. Te ostatnie na długiej prostej to już szybka A.Focha. A ten "dziwny" samochód Festiny stał na Błoniach gdzie namioty sponsorów i inne atrakcje. Tam też odbyła się dekoracja. W trakcie wyścigu wszystko super wyglądało. Ale jak zaczynali się "zwijać" to został tam niestety wielki syf. Same puszki i śmieci ;P Kraków na wyścigu był nie do poznania, ale po wszystkim niestety też ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi