ECO400 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witajcie. Dzisiaj byłem w Zielonej górze na grzybach. Szału niema jeśli chodzi o podgrzybki bo to jeszcze nie ta pora, za to jest sporo prawdziwków, a jeszcze więcej czerwonych i białych kozaków. Od godziny 9:00 od 14:00 nazbieraliśmy w 3 osoby ponad dwie duże skrzynki grzybów. Galeria zdjęć: https://picasaweb.google.com/Dawid.eco400/Grzybobranie# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Kurcze... liczyłem na film z lotów kopterem w lesie Dopiero później zauważyłem w jakim jest dziale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jajecznica!!! ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 rano będzie jajecznica na kurkach podsmażonych na masełku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ja wczoraj Kurkę jedną znalazłem, ale była taka mała ,sama ,słabiutka. Szkoda było zrywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Ja też znalazłem k..urkę, ale chciała 100-wę , a nie była zbyt atrakcyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fam0wned5 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 W Zielonej Koło odry jest dużo grzybów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Ja też znalazłem k..urkę, ale chciała 100-wę , a nie była zbyt atrakcyjna Taki chłop, a na takie grzyby jeździ... Wstyd :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Ja też znalazłem k..urkę, ale chciała 100-wę , a nie była zbyt atrakcyjna Taki chłop, a na takie grzyby jeździ... Wstyd :twisted: Ta" kurka "sama wylazła z lasu a nie wiedziała że jest ze mną moja "kierownik lotów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 haha, mówisz że wzięła się nie wiadomo skąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi