F3FMaster Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 W końcu udało mi się ukończyć model który został zaprojektowany u mnie na modelarni.Model ma nazwę Płomyk i jeszcze czeka na odpowiednie malowanie pasujące do nazwy.Teraz muszę jeszcze go wyposażyć w porządne laminatowe stateczniki bo obecny pionowy długo nie przetrwa.Poniżej fota robiona telefonem więc słabo widać później dam zdjęcia lepszej jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 No a jakieś więcej informacji? Profile, waga i zdjęcia samej konstrukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F3FMaster Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Konstrukcja skrzydeł to styro-fornir.Kadłub laminatowy z doklejoną rurką węglową.Model waży 296g trochę jeszcze dojdzie bo jak wspomniałem dojdzie malowanie .W kadłubie i skrzydłach są serwa tower pro SG-50. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F3FMaster Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Kilka fotek modelu i produkcji nowych stateczników. rdzeń statecznika wycięty z depronu tkanina szklana przygotowana na folii wszystko ściśnięte w płytkach depronowych i grubych deskach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CezaryK Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Po opisie widać, że się starasz i to się ceni. Model jest zapewne fajny ale zrób może zdjęcia całości no i może jakiś krótki filmik wstaw jako "reklamę" swojej twórczości bo martwica jakaś w tej części forum :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi