nimhith Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Witam mam pytanie czy w modelu lama v3 można zamontować jakąś kamerkę ? nie jestem pewny czy moja lama udźwigła by ciężki sprzęt więc znalazłem coś lekkiego a mianowicie : http://www.gimmik.pl/kamera-flycamone-eco-p-467.html i czy można ją podpiąć do modelu żeby miała zasilanie widziałem w module 4w1 jakieś wejścia ale nie wiem czy gdy podepnę pod model kamerę to wszystko będzie działać. P.S czy tą kamerę można podpiąć pod sky lady 3 do odbiornika ? widziałem że pod ch1 i ch2 są podpięte serwa pod ch3 regulator a ch4.5i6 są wolne czy to znaczy że mogę pod nie podpiąć kamerę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Eco wymaga wolnego kanału, uruchamianego najlepiej przełącznikiem. Lama powinna unieść tę kamerę, ale będziesz miał kłopot na tej aparaturze, z jej sterowaniem oraz zwiększy się ociężałość modelu. Poza tym, jakość z ECO jest nie najlepsza. Polecam raczej kupić tzw. Spy-cama w formie breloczka, o dużej prędkości zapisu ok. 30fps i wysokiej rozdzielczości. Cena będzie podobna, a jakość lepsza. I nie potrzeba wolnego kanału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimhith Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 znalazłem 2 takie kamery niby są identyczne w opisie jest to samo tylko jedna kosztuje 60 zł a drugo tylko 15 zł :shock: nie wiem czemu jest taka różnica cen tego samego produktu może jedna jest tylko tanią podrobką ? powiedzcie co wy o tym myślicie i proszę o porady którą wybrać :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Na pewno nie tą za 15zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locke Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Podrzuć jak możesz linka do tej tańszej, może na próbę kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimhith Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 tu droższa wersia http://allegro.pl/kamera-brelok-8gb-pamieci-szpiegowska-1280-960-i1752143799.html a tu tańsza http://allegro.pl/kamera-brelok-szpiegowska-1280-960-do-8gb-gtsc-i1752143800.html . Madrian powiedz czy te będą dobre Locke jeżeli kupiłbyś jedną z nich to powiedz czy dobrze działa i czy cię zadowala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_op Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Pierwsza jest z kartą pamięci a druga jej nie posiada. Poszukaj lepszej oferty, u tego sprzedawcy wszystko jest tanie :evil: tylko przesyla pocztowa priorytetowa kosztuje jedynie 30zł :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locke Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 To jest do przesady, taka kamerka poszła by spokojnie listem za jakieś 3 zł a nie paczką za 30... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIZON Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Jeśli ci się nie śpieszy zamów ją sobie z HK KAMERA ma rozdzielczość 640x480 ale fajnie nagrywa - wiem bo miałem taką w ręku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi