mati1988k Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Witam. Jakiś czas temu podczas oblotów śmigłowca jeden z naszych modelarzy założył odwrotnie łopaty wirnika. Chciałem coś powiedzieć bo łopaty jakoś dziwnie wyglądały, ale mnie uciszyli Lot wyglądał tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 tak to jest jak sie nie slucha trzeba kazda uwage wysluchac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Hanuszkiewicz Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 O którym mówisz " modelarz" , o tym co nogą trąca model :crazy: :crazy: :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_SGM Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Lata? Lata! To co się nie podoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 No te szturchanie nóżką też mi się nie spodobało. Ostatnio takie coś widziałem jak kilku pijanym "dresom" się Lama na osiedlu rozładowała, a oni jej grozili co Ku.... nie polecisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Jeśli to nazywasz lotem, to pewnie również dałoby się "polatać" z założonymi dwoma deseczkami. Musiałyby być tylko jakoś tam wyważone. Chciałbym zobaczyć prawdziwy lot z wykonaniem np. pętli lub beczki. Wtedy dopiero zobaczyć by można różnicę w "pracy" tak założonych łopat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi