Skocz do zawartości

Kontakt z kolegami OSSM z Opola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

proszę o maila od kolegów ze Stowarzyszenia Modelarzy z Opola. Od kilku dni usiłuję zarejestrować sie na Wasze forum, niestety bezskutecznie. Chcielibyśmy nawiązać koleżeńskie kontakty.Pozdrawiam.

Sławomir

Opublikowano

Witam,

proszę o maila od kolegów ze Stowarzyszenia Modelarzy z Opola. Od kilku dni usiłuję zarejestrować sie na Wasze forum, niestety bezskutecznie. Chcielibyśmy nawiązać koleżeńskie kontakty.Pozdrawiam.

Sławomir

Napisz proszę w czym jest problem, pomogę przejść przez proces rejestracji.

Opublikowano

Witam,

Sławomir

Napisz proszę w czym jest problem, pomogę przejść przez proces rejestracji.

Witaj,

problem w tym, że po zarejestrowaniu się na OSSM miałem dostać maila . Gdy wchodzę na forum i chcę sie zalogować , wyskakuje komunikat o wysłaniu maila. Kilkakrotnie naciskałem opcję ponownego wysłania maila i do dzisiaj nic nie doszło. Nie mogę się rejestrować ponownie, bo system rozpoznaje mój adres mailowy i powiadamia, że taki uczestnik już istnieje. Muszę sie chyba rejestrować ponownie podając inne dane. Jeśli możesz spradzić o co chodzi to podaj mi informację. Resztę napiszę w mailu.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Cytat naszego Admina

"Powstał nowy dział w którym to można zgłaszać problemy z potwierdzeniem rejestracji. http://ossm.pl/viewforum.php?f=27

Od jakiegoś czasu niektóre serwery nie przyjmowały maili z serwera ossm.pl - adres IP serwera trafił na black listę.

Na chwilę obecną problem powinien już być rozwiązany."

Opublikowano

To wszystko fajnie. Lecz jak napisać na forum skoro nie można sie zarejestrować i zalogować?

Moja skrzynka pocztowa umieszczona jest w home.pl. Nie sadzę, aby adres z home.pl musiałby być umieszczany na czarnej liście. Jeśli możesz, to wykasuj moje dane rejestracyjne tak by system nie rozpoznawał adresu mailowego i spróbuje jeszcze raz.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.