Milko Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Witam. Zastanawiając się nad następnym modelem rc postanowiłem wykonać miniaturową wersję jednego z moich ulubionych samolotów czyli Pipera J3 Cub. Szukałem w Krakowie i w sieci, tego właśnie modelu w wersji plastykowej lub nawet kartonowej wycinanki. Nic nie znalazłem, więc postanowiłem że wykonam go sam jako modelik z balsy. Wykonany został ze zdjęć więc skala nie jest idealna ale i tak myślę że wyszedł fajnie. Dobrze prezentuje się na biurku. Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krykiet Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 moje gratulacje bo modelik naprawde super!!! na biurku bedzie sie pieknie prezentowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Jak znam Marka (MareX) to już masz u niego dużego plusa . A nie chcesz planów do trochę większej makiety Pipera- skromne 140 cali rozpiętości? :devil: Swoją drogą- zmyślna maskotka na biurko. Będziesz zabierał piperka na klasówki? Takiego talizmanu pewnie nikt w klasie nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Takiego na pewno nie. Ale zastanawiałem się nad makietą tego modelu- może kiedyś indziej plany się przydadzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Gdyby co będziesz wiedział gdzie uderzyć po plany :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariaczi__21 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Milko - troche pracy wlozyles w model i nawet fajnie to wyszlo. Szkoda tylko ze przed malowaniem nie szpachlowales balsy (lakier nitro + talk), bo wtedy by tak nie było widać struktury drewna. Może przy nastepnej mini makiecie. Ale ogolnie to i tak sympatyczny samolocik biurkowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Po takim szpachlowaniu stracił by cały urok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 moge złożyć zamówienie na makiete dla córek ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alianora Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 moge złożyć zamówienie na makiete dla córek ?? Chcesz je do tej makiety wsadzac i latac? Ja ostatnio straszylem swojego kota, ze go upcham do kabiny i sobie polatam ale zeby dzieci?? :twisted: :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Na szpachlowanie troche za małe . Do Motyla- Poszło na budowę troche czasu a tego coraz mniej, może jak znajdę chwilę to spróbuję załatwić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.