Łukasz K. Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Cześć, mam pytanie czy ten regulator klik podoła temu silniczkowi: klik W każdym sklepie maksymalny pobór prądu jest inny. W tym emaxie satysfakcjonuje mnie cena i ciąg który mi się bardzo przyda. Z góry dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Podołać, podoła, ale gdy przesadzisz np. Z śmigłem, możesz mieć małe fajerwerki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Kup coś lepszego te regle szału nie robią i są awaryjne kup ciutke droższy ale lepszy szkoda kupować dwa razy,takie jest moje zdanie też kiedyś kupowałem tanio i dwa razy. Wybór należy do ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 mam juz ten regiel i nie widzi mi sie drugiego kupować p.s Chcę założyć smigło 10x4,7,będzie ok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prz3m0 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Ten bierz http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=9299 Bo jak regiel pójdzie to też może pójść lipo, silnik i odbiornik i oczywiście rozbity model, no chyba że to jakiś byle jaki model 300g na byle dzwonek i lipo 2s 350mAh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 jak bym chciał kupować regiel to bym kupił turingy plush,ale ze latam na moim reglu hk sezon i nic się w nim nie psuje to wolę nie wydawać kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 To po co ten temat założyłeś, skoro nie przyjmujesz innej odpowiedzi jak ta którą chcesz usłyszeć ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Jeśli nie chcesz kupować lepszego regulatora, załóż na ten regulator dodatkowy radiator. Wycinasz okienko odpowiedniej wielkości w koszulce, dajesz radiatorek (od chipsetu lub pamięci) i ściskasz całość opaską kablową. Ja tak mam na kilku moich regulatorach i grzanie jest o wiele mniejsze. W niektórych przypadkach mam jeszcze drugi radiatorek dla bec'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 To po co ten temat założyłeś, skoro nie przyjmujesz innej odpowiedzi jak ta którą chcesz usłyszeć ! Pytanie brzmiało czy mój regulator wytrzyma... Dzięki COBRA, spróbuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Po południu pokażę zdjęcia regulatorów z zamontowanymi radiatorami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 właśnie o to miałem poprosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 no i co z tym zdjęciem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 no i co z tym zdjęciem ?Nie samym modelarstwem człowiek żyje. No ale już jestem. Przykładowo wygląda to tak: Ten ostatni to 36A, ale nie wyrabiał w nim bec na 4 serwach 9g w akrobacie. Wystarczyło w nim pomachać minutę sterami i parzył :shock:. Po daniu radiatora jest ledwie letni: Dla zapewnienia lepszych warunków pracy traktuję tak większość moich regulatorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 no i co z tym zdjęciem ?Nie samym modelarstwem człowiek żyje. No ale już jestem. Przykładowo wygląda to tak: Obrazek Obrazek Ten ostatni to 36A, ale nie wyrabiał w nim bec na 4 serwach 9g w akrobacie. Wystarczyło w nim pomachać minutę sterami i parzył :shock:. Po daniu radiatora jest ledwie letni: Obrazek Dla zapewnienia lepszych warunków pracy traktuję tak większość moich regulatorów. Bardzo dziękuje! Teraz musze poszukać gdzieś radiatora. Myślałem że pan zapomniał,dlatego tak napisalem Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Mam jeszcze pytanie: Czy taki radiator się nada ? : http://allegro.pl/radiator-aluminiowy-to220-fk231-sa220-czarny-i1768269321.html sorry za post pod postem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 A dlaczego miałby się nie nadać? Będzie ok. Oczywiście danie radiatora nie jest panaceum na za słabe regulatory :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 wiem wiem,tylko mój grzał się już wcześniej,bo 3 minutach lotu akrobatem nie można było go dotknąć a teraz będzie ok. Dzięki jeszcze raz i Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi