garnett Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Witam Wczoraj listonosz dostarczył mi ten model z HK ( zestaw bez regulatora ) Pytanie a dokładnie 2 1. Czym przykleic stateczniki na ogonie ( w komplecie nie było kleju ) + mam UHU Por ale nie wiem czy bedzie dobry 2. Jakich rozmiarów zastosowac magnezy neodymowe na skrzydła ( mam okrągłe 5x2mm i nie wiem czy wystarczą ) i czym je wkleic. Za pomoc z góry dziękuję i pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 UHU Por będzie dobry. Kleiłem nim Betę Pelikana, a to ten sam model. Magnesy wklej cyjakiem, co najmniej 2 - jeden z przodu i drugi z tyłu. Powinno wystarczyć. A jeśli nie - zawsze możesz dokleic po sztuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_atrix Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Witam, Spokojnie po dwa magnesy z przodu i z tyłu wystarcza tak ok 1cm średnicy. W kwestii kleju ja używam UHU por do klejenie epp, oraz 2składnikowego epoksydowego 10min do magnesów, dźwigni itp, jakoś nie mam zaufania do CA w przypadku EPP itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.