ECO400 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Wczoraj zrobiłem pierwsze 2 loty z 550d w okto. Tutaj krótki film: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Świetne. Nie przestaje mnie zadziwiać postęp jaki zrobiłeś w ciągu ostatnich dwóch lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Ciut szarpiesz tym copterem, widać trochę wibracji. Jakość niezła. Brakuje mi trochę ujec takich stabilnych, płynnych a okolica była ładna (coś jak w 3:20 więc nie mów, że sie nie da ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Dla mnie bomba! Fajnie Ci wyszło. Czekam na następne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Ciut szarpiesz tym copterem, widać trochę wibracji. Jakość niezła.nie do końca. takie przeskoki wyszły po obróbce oryginalny materiał ma wagę 2gb/5min a po obróbce jest 120mb/4min suma sumaru surowy, cięźki materiał jest bardziej płynny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 To też ale chodzi mi o to, że nie ma dłuższych ujęć i wolniejszych tylko jak byś akro tym copterem kręcił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 no też można to tak odebrać. lot testowy to był więc sprawdzałem jak się będzie zachowywał w różnych momentach następny będzie lepszy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi