Cracoos Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 I jako bagnet jest u mnie oryginalna rurka aluminiowa.A powiedz mi proszę czy u Ciebie w kadłubie jest jakaś dodatkowa kieszeń na tę rurkę, czy jest tak jak w Super Air, że skrzydła montowane są ze sobą a dopiero potem od spodu przykręcane do kadłuba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Rurka alu jest umieszczona w rurce z tektury podobna jak w srajtaśmie tylko średnicę ma mniejszą, w krawędzi natarcie są dwa kołki ustalające a w spływie dwie dziury na śruby z tworzywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Ja swoja maszynę w końcu zacząłem odbudowywać. Skrzydła naprawione, został jeszcze kadłub. Za niedługo postaram się kilka fotek wrzucić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Ja w swoich modelach mam wszystkie skrzydła klejone ,jakoś radze sobie z transportem np b-25 205cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi