Ryszard58 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Czas na kolejne filmiki tym razem już z tego roku Obloty na "śmietniku" modeli ze stajni Richards Modelsport : Jeden to Evolution rozp 280cm drugi to P-13 rozp. 200cm P-13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vowthyn Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Witam. Piękne modele, ten pierwszy mam na celowniku na przyszły sezon, jeśli fundusze pozwolą. Tylko w kwestii nazewnictwa - producent tych modeli to firma Reichard Modelsport, a ten pierwszy model to Elipsoid Evolution. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard58 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Witam. Piękne modele, ten pierwszy mam na celowniku na przyszły sezon, jeśli fundusze pozwolą. Tylko w kwestii nazewnictwa - producent tych modeli to firma Reichard Modelsport, a ten pierwszy model to Elipsoid Evolution. pozdrawiam. Wszystko się zgadza ,skrociłem nazwy z lenistwa :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi