Patryk218 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Witam mam pytanie odnośnie kwarców do tego właśnie odbiornika.Chodzi mi o to czy to prawda że trzeba mieć kwarce z 2 różnych firm i że na kwarcach z tej samej firmy odbiornik będzie miał słaby zasięg?.No i właśnie chodzi mi o to czy będzie działał na kwarcach z firmy graupner,czy będzie maił dobry zasięg.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otp2 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Będzie działał. Sam używam rexa 7mini właśnie z kwarcem graupnera oskubanym z tej plastykowej obudowy, zasięg jest do granicy widoczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk218 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Dwięki za odpowiedzi mam nadzieje że będzie działać bo nie chce mi się kupować oryginalnych kwarców JETI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otp2 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Jeśli użyjesz kwarcu dla pojedynczej przemiany to nie ma siły żeby nie działało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk218 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Dzięki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi