mRqS Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ktoś z Was miał jakieś problemy z tym sklepem? 16.8 zamówiłem tam folię i wpłaciłem należną kwotę. Do dzisiaj zero jakiejkolwiek informacji jak i przesyłki. Szlag mnie zaczyna trafiać.....
Gość slawekmod Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Znam temat.Wyślij jeszcze jednego maila i wyślą.Też jak zamawiałem u nich folię to miałem takie akcje.Można też zadzwonić.Kiedys to był sklep full wypas, a teraz prawie nie ma nic oprócz folii.
mRqS Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2007 W takim razie był to mój ostatni u nich zakup.....
GEX999 Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 Kupowałem u nich ostatnio u nich aero depron. Zamówiłem w czwartek po południu, zadzwoniłem i dowiedziałem się, że zostanie wysłany jutro (piątek). W poniedziałek nie było paczki, zadzwoniłem znowu i dowiedziałem się, że będzie wysłany jeszcze przed południem. Dzisiaj (środa) przeszedł depron, bardzo dobrze zapakowany. Ogólnie nie jest źle, ale mogło by być lepiej. Szczególnie jeśli chodzi o to, że nie dostałem maila, że towar został wysłany i czasami (lub też często) trudno się dodzwonić.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.