ppompka Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 I ja również mam dostęp do bety, dostałem pozytywną odpowiedź dosłownie w ciągu 5 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Ja czekałem na zaproszenie 3 miesiące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomyy29 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zaciekawiło mnie to co przeczytałem w waszych wypowiedziach na temat Rise of Flight, i właśnie zasysam 4,5GB wersji demo. Do tej pory latałem Sturmovikiem (dwie pierwsze części) i był dla mnie rewelacyjny. Jak polatam na tym symku to opisze swoje wrażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Nie opiszesz, bo nie będziesz się mógł oderwać... ;] Ja mam na razie przymusowy odwyk, bo joystick mi odmówił dalszej współpracy, nowy chcę kupic jakiś lepszy, a na razie mam inne wydatki... Jeszcze wracając do tego co pisał madrian - nie ma konieczności mieć wszystkich samolotów od razu... te co są są tak wiernie odwzorowane, że poznanie każdego i znudzenie się nim zajmuje przynajmniej z miesiąc - a warto dokładnie każdą maszynę poznać - po dwóch miesiącach latania Albatrosem D.III radziłem sobie nawet z Camelami i SPADami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Co do joya to mogę polecić od siebie thrustmastera tego z przepustnicą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomyy29 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Niestety grafika mi zamula tak, że nie idzie grać, nawet gdy jestem w menu to przycina, a gdy zmniejszam rozdzielczość, to zamiast pełnego ekranu mam mały kwadracik na którym gra jest wyświetlana, szkoda.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 I ja sobie zainstalowałem te ROF. Ze wszystkich symulatorów z jakimi miałem do czynienia (Condor, Silent Wings, FSX, FS2002, Lock on, i jeszcze pewnie parę innych) to ten ma chyba najlepiej odwzorowane zachowanie samolotu- przepadanie na skrzydła, a nie "ukłony" idealnie poziomo, korki z których niechętnie sam wychodzi. Ale mimo tego że jest darmowa pewnie da zabawy na wiele wieczorów. W niektórych samolotach nie umiem sinika nawet włączyć-jakby chciał a nie mógł tomyy29 A masz zmniejszoną rozdzielczość z zaznaczonym "ptaszkiem" na fullscreen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Ale ja mam wybrany sprzęt (Thrustmaster T.16000M) tylko $$$ brak do wydawania na zabawki Przez kilka lat pod koniec lat 90. i na początku 00., będąc w Twoim wieku prowadziłem największą i najbardziej znaną stronę z recenzjami symulatorów lotu, joysticków itd (może ktoś pamięta - www.skrzydla.com aka "Wirtualne Skrzydła") więc nie mam generalnie problemu z ogarnianiem tego tematu RoF ma bardzo dobry model lotu, ale są lepsze (np. wymieniony wyżej DCS A-10 - a niebawem pewnie DCS P-51), czy FSX z dodatkami A2A Simulations. Co do włączania silnika to na YouTube masz checklisty dla poszczególnych samolotów (jak ustawić mieszankę, chłodnicę itd). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi