mateusz_mateusz Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Czy mogłby mi ktoś udostępnić plik pod cnc, abym mogł wyfrezować sobie kopyto pod kabinkę do EXTRY. Może być inny akrobat bo kabinki są chyba podobne. Gdzie s widziałem to w sieci ale nie moge tego teraz znalezc. Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet20 Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Podobne ?? W gruncie rzeczy tak, z reguly sa przezroczyste i polokragle Tu podobienstwo sie konczy. Podeslij plany modelu, napisz dane frezarki i prametry frezowania to ci machne program. Choc szczerze mowiac jeslimasz frezarke domorobke to duzo szybciej przygotujesz takie cos recznie. Ja wycinam sobie na termoploterze widok z boku i szlifuje kopyto styrodurowe wg wydrukowanych szablonow. Potem nawdziewam gumowa rekawiczke, laminat, a po kilku godzinach skorupke zalewam zywica poliestrowa. ps. Rozumiem ze potrzebujesz G-code, tak ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi