zbeeru Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Dzień dobry Mam na imię Tomek, 30 lat, pomieszkuję chwilowo w Zgierzu. Ogólnie modelarstwem interesuję się od szkoły podstawowej, generalnie więcej budową jakichś prostych mechanicznie pojazdów i innych zabawek, trochę modele plastikowe i papierowe. Jakiś czas temu postanowiłem wrócić do tematu ale już bardziej wyrafinowanego czyli RC Zakupiłem apkę, ładowarkę.. czyli wszystko co potrzebne na start i jeszcze nie mam za wiele pojęcia o aerodynamice ale się staram. Liczę na rady bardziej doświadczonych i pozdrawiam serdecznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Witam na forum. Takiej miejscowości nie znam :roll: -czyżby coś nowego w naszym kraju?, albo żle czytamy regulamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maca111 Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Witam, Zgierz jest koło Łodzi w woj.łodzkim :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Czytałeś dokładnie, skąd ? Bo ja wyczytałem ,że "ZZA SKLEPU" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys-92 Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 witam nowego modelarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi