Ryszard Opublikowano 13 Listopada 2006 Opublikowano 13 Listopada 2006 Poszukuję planów PO 2,może ktoś takie posiada i może je odstąpić.
MareX Opublikowano 13 Listopada 2006 Opublikowano 13 Listopada 2006 http://www.kitcutters.com/RCM/RCMScale/RCMPolikarPO2.htm Tutaj Kolego znajdziesz wszystko o jedynym /jak dotąd po wielomiesięcznych poszukiwaniach w sieci/ dostępnym "tartaczku" tego modelu w skali 1/6 wraz z planami. Gdybyś chciał ten jeden , wiadomy szczegół to proszę na PM.
Ryszard Opublikowano 13 Listopada 2006 Autor Opublikowano 13 Listopada 2006 Dziękuję za informację.Głównie chodzi mi o plany tego samolotu lub modelu.Pozdrawiam Ryszard.
Ryszard Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Opublikowano 20 Listopada 2006 Stałem się już posiadaczem planów PO 2 w skali 1:6.
MareX Opublikowano 21 Listopada 2006 Opublikowano 21 Listopada 2006 No i widzisz , jakie to proste! Ja stawałem sie ich posiadaczem o wiele, wiele dłużej, ale też je mam i czekają w kolejce, aż nabiorę wystarczających umiejętności, aby zmierzyć się z tym wyzwaniem. Bo wg. mnie jest to b. poważne wyzwanie, oczywiście przy założeniu, że dobrze i wiernie chce sie zrobić ten model. Z przyjemnością będę śledził Twój postęp prac przy tym modelu, licząc na szczegółową relację z budowy /patrz:relacje Tomka, czy Huberta ze Ich "wyczynów" /i fotki poszczególnych elementów. No to do roboty!
Ryszard Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Opublikowano 21 Listopada 2006 Jeszcze nie podjąłem decyzji czy będę go robił.Rozmiar nie pasuje do moich silników/OS65LA i benzynka SPE26/.Muszę najpierw rozrysować plany na 1:5 ,jeżeli powstanie to jako półmakieta.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.