Ryszard Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Poszukuję planów PO 2,może ktoś takie posiada i może je odstąpić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareX Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 http://www.kitcutters.com/RCM/RCMScale/RCMPolikarPO2.htm Tutaj Kolego znajdziesz wszystko o jedynym /jak dotąd po wielomiesięcznych poszukiwaniach w sieci/ dostępnym "tartaczku" tego modelu w skali 1/6 wraz z planami. Gdybyś chciał ten jeden , wiadomy szczegół to proszę na PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryszard Posted November 13, 2006 Author Share Posted November 13, 2006 Dziękuję za informację.Głównie chodzi mi o plany tego samolotu lub modelu.Pozdrawiam Ryszard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryszard Posted November 20, 2006 Author Share Posted November 20, 2006 Stałem się już posiadaczem planów PO 2 w skali 1:6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareX Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 No i widzisz , jakie to proste! Ja stawałem sie ich posiadaczem o wiele, wiele dłużej, ale też je mam i czekają w kolejce, aż nabiorę wystarczających umiejętności, aby zmierzyć się z tym wyzwaniem. Bo wg. mnie jest to b. poważne wyzwanie, oczywiście przy założeniu, że dobrze i wiernie chce sie zrobić ten model. Z przyjemnością będę śledził Twój postęp prac przy tym modelu, licząc na szczegółową relację z budowy /patrz:relacje Tomka, czy Huberta ze Ich "wyczynów" /i fotki poszczególnych elementów. No to do roboty! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryszard Posted November 21, 2006 Author Share Posted November 21, 2006 Jeszcze nie podjąłem decyzji czy będę go robił.Rozmiar nie pasuje do moich silników/OS65LA i benzynka SPE26/.Muszę najpierw rozrysować plany na 1:5 ,jeżeli powstanie to jako półmakieta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.