king99 Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Czesc nowy jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Witam. Tylko tyle o sobie ? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king99 Opublikowano 7 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 No dobra jestem z chorzowa mam 12lat modelarstwem interesuje sie od nie wiem kiedy i... i... i... nie wiem co jeszcze napisać a okej przypomniało mi się hehe narazie mam tylko kupionego p-51 mustanga już po tragicznych lotach na 5 lotów 6 kraks wiem że to nie możliwe ale taki talent mam :devil: buduje też malutki bo 40cm samolocik 3dp mini który jak narazie waży 150gram nie wydaje mi się żeby chciał polecieć ale jak by co mam plan awaryjny :devil: buduje też depronowego air boata który jest dla mnie przeklęty :evil: agrr co nie zrobie to się zepsuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Jeżeli czytałeś regulamin dość dokładnie, to tam jest o avatarze napisane jakie wymogi na tym forum obowiązują :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi