skidan Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Witam. Szukam kogoś, kto pomoże mi napisać program w bascomie. Posiadam płytkę testową z procesorem Atmega8 i rozpocząłem nauką programowania. Idzie mi średnio, tzn część programików działa a część nie. Docelowo za pomocą procesora chcę sterować 4 urządzeniami (w samochodzie) jednocześnie z różnymi zależnościami. Czy znajdzie ktoś czas, aby mi pomóc? Z góry dziekujęi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar54 Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Witam, Napisz dokładnie co chcesz zrobić. Postaram się coś podpowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 8 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 dzięki. reszta na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Docelowo za pomocą procesora chcę sterować 4 urządzeniami (w samochodzie)pochwal się co masz zamiar zrobić?rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi