Keram Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Jakim sposobem malujesz depron ???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janik Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Wiele razy pisalo sie na ten sam tema wiec zeby znow sie nie rozpisywac podam linka http://www.saumodelarnia.fora.pl/malowanie-depronu-t143.html pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Fajnie się prezentuje! Jak napierwszy model to naprawde extra wyszedł! A jak z wagą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janik Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 507 g do lotu ale kolega troche przesadzil z klejem :devil: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 a jakie wyposarzenei ze tak malo warzy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 dokładnie kleju to sobie nie żałowałem, można było go trochę odchudzić ale model lata, a to jest najważniejsze w pierwszym:P. Więcej tego błędu nie popełnię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 wyposażenie jakie w nim zastosrosowałem to silnik Emax CF2812 regulator jeti eco 18 2 serwa hs-55 odbiornik HFS-05MS i pakiet fullmax 3s 1050mah. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Skąd macie plany tego cuda :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Skąd macie plany tego cuda :wink: Wątek : Link Plany : Plany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamRC Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Witam, witam... Model na fotkach prezentuje sie swietnie, moze w tygodniu sie wkoncu spotkamy? Jakies wspolne loty? Ja w swoim rwd mam lotki, pelne oszklenie kabiny, skrzydla oklejane papierem, 3 warstwy gestej farby na wszystko :mrgreen: i pakiet 1300mAh. Waga wyszla mi okolo 550g 8) . Cos Cie słabo ten Marcin pilnowal ... bo przy tej wadze to tego kleju faktycznie musi byc ciut za duzo Pozdrawiam Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Serdeczne dzięki :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Adam : To może pokaż tego swojego RWD ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Gdzie przesadził z klejem, 507gr to bardzo mało! Ja to moze i przesadziłem, bo mój wazył około 700gr! a i tak latał bardzo fajnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 no janik uważa ze ponad pół tubki po małym dragonie (250ml) to grubo za dużo jak na mój model:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 No mi poszło ponad 2 podwójne duze strzykawki kleju dwuskładnikowego :oops: ! Nie wiem ile tam było, ani co to był za klej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Może doradzicie mi jaki model zacząć powoli robić mówię oczywiście tylko o modelach z depronu i takich którymi się łatwo lata bo jeszcze nie opanowałem tej sztuki . Zaczął sie rok szkolny i jak będzie po południu mocno wiało albo padało to się zanudzę w chacie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Może poczekaj na TOTO 7 kolegi Motylastego ?? Zapowiada się ciekawa konstrukcja Na drugi model byłby chyba w sam raz Nadal górnopłat ale bardziej dynamiczny I lotki na pewno dałyby Ci wiele nowych wrażeń 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamRC Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 hmm... na drugi model chyba nadal by sie Mini Mickey (plany z modelarza ). W sumie to taki standardowy trenerek elektryczny z lotkami, wedlug mnie w sam raz No i proponuje odlozyc na chwilke depron . Takiego balsowego Mini Mickey'a robi sie ciut dluzej niz deproniaka, za to efekt duuuzo lepszy. Z kosztami tez wyjdzie raczej niewiele, maxymalnie 50zł... Pozdrawiam Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Może doradzicie mi jaki model zacząć powoli robić mówię oczywiście tylko o modelach z depronu i takich którymi się łatwo lata bo jeszcze nie opanowałem tej sztuki . Zaczął sie rok szkolny i jak będzie po południu mocno wiało albo padało to się zanudzę w chacie:P Skoro wyraźnie pisze że w grę wchodzą tylko modele z depronu to po co pisać o balsowych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 a moze to ? http://www.kubaw.it.pl/ajoo2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.