Poganin. Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Witam, mam pewien problem z bowndenami, a mianowicie jak przymocować ich do takich orczyków na statecznikach? http://www.emodel.pl/orczyk-wklejany-10-lewy-p-2122.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Najlepiej to snapem: http://www.emodel.pl/snap-plastikowy-2x29mm-p-2103.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poganin. Opublikowano 9 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 no mam taki, ale jak go zamocuje na ten orczyk to jak serwo popchnie bowden to ten snap się jakby obrócu (bo one luźno siedzą) a nie popchnie statecznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Za nic nie mogę zrozumieć o co Ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Wiesz co, wklej zdjęcie dokładne i ostre swojego mocowania bowdena. Bo coś czuję, że chyba coś namieszałeś. Snap MUSI się obracać, bo to połączenie przegubowe. Ale musi być wykonane prawidłowo, tzn. punkt mocowania snapa, musi być w osi obrotu steru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 mam taki orczyk i wlkejasz go bardzo łatwo: najpierw robisz 2 dziury w statecznikach tam gdzi ema byc orczyk a nastepnie wciskasz go tam sklejasz i drut zginasz do odpowiedniej wielkosci i gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Orczyk jest na serwie; przy powierzchniach sterowych są dźwignie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 no zwał jak zwał a w sklepie pisze jak pisze ,wiec zeby nie zmylic kolegi tak sie napisalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 I tu się nie zgodzę... Jak każdy będzie mówił po swojemu, to kto nam będzie tłumaczył? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi