snikers9077 Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Witam posiadam Jacht który ma już z 18 lat , sam mam 19 ale cóż . Wymiary: Długość 100 cm Szerokość 25cm Wysokość z pokładem około 23 Wyposażenie : Silnik : EMAX GT2815/06 Regulator HobbyKing HK-SSH50A BEC 50-65A Aparatura : RadioLink 4TEU 4 kanałowy nadajnik i 6 kanałowy odbiornik Serwo MG995 TowerPro metalowe zębatki Pakiet : Turningy 3S (11.1V) 2200 mAh 20-30C KILKA ZDJĘĆ : Pianka będzie nowa i bardziej wyrównana Model jeszcze nie jest dokończony będzie miał jeszcze maszt kotwice i inne bajery W środku jest dobrze odwzorowane wszystko jest barek krzesła i pokład z sterem i innymi przyrządami później wstawię foty Jak wam się podoba ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Fajny. Odmaluj go, dorób elementy makietowe i będzie super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snikers9077 Opublikowano 9 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 mam elementy tylko muszę jeszcze właśnie go oszlifować i inne bajerki zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Wiesz co, wszystko ładnie pięknie ,ale 5'te zdjęcie... Panie popraw pan to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snikers9077 Opublikowano 10 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 A co mam poprawić Gdyby tak jaśniej opisać o co chodzi ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 A co mam poprawić Gdyby tak jaśniej opisać o co chodzi ?? Patryk servo masz przykrecone tylko na 2 srubach,zamontuj drugi bowden na servo kierunku na jednym bowdenie dlugo nie pociagnie,sruby mocujace silnik troche przydlugie .To tyle z mojej strony i niezapomnij sie pochwalic jak juz bedzie po malowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snikers9077 Opublikowano 10 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 A dziękuje za dobre uwagi po większym wglądzie na plany "Bałtyku" stwierdziłem że jest to ten model Mój ojciec robił go 20 lat temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy668 Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Albo zamiast tego druciku miedzianego dać stalowy 2mm jeden i będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy668 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Ja w moich jachtach 100cm i RG65 mam wszędzie drut stalowy 2mm i nie narzekam od 3 lat . A drgania są tak minimalne żę w praktyce nie mają zauważalnego znaczenia co do kursu jachtu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snikers9077 Opublikowano 12 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 O to bardzo godna uwagi sprawa z tymi drganiami bo nie mogłem ani razu wytrymować tej motorówki jak pływałem na pełnym gazie to chyba jednak wina tych drgań . Dobrze myślę ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi