motyl Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 A w ten sposób wiadomo, że łączenie skrzydeł jest punktem bardzo ważnym i że są różne pomysły na poprawienie tego miejsca. os i racja, ale ile ludzi tyle pomysłów Tylko każde rozwiązanie jest lepsze lub gorsze, łatwiejsze bądź trudniejsze do wykonania.
DJDIT Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Tylko każde rozwiązanie jest lepsze lub gorsze, łatwiejsze bądź trudniejsze do wykonania I własnie tutaj dochodzimy do pewnego wyważenia między, kalkulacją kosztów wdrożenia danego produktu a potencjalnymi korzyściami zysków. Czyli czas pracy, koszty pracy, terminy itd itd. Jak by nie było, to cholernie podoba mi się ten model do nauki latania i w dodatku naprawde jest dobrze złozony/wykonany gdyby nie to fatalne łaczenie...
motyl Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Ja uczyłem się trenerkiem40 firmowanym przez HYPE, wykonanie WIETNAM. Albo mój pozbawiony jest takiego rozwiązania, albo dobrze sklejony bo z nurkowania wychodziłem 0,5m nad ziemią i nic podobnego się nie działo
Doman Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 A gdyby Graupner potrzebował konstruktorów, to niech wie, że na naszym forum jest w kim wybierać Może majlik napiszesz? :-D
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.