Jedrula Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Jak w temacie znowu poszukuję pompy paliwa. Może być wibracyjna lub ciśnieniowa. Najważniejsze by była tania i była do benzyny, może być też za granicą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Przecież gaźnik w silnikach benzynowych ma pompę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 14 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Ten silnik to konwersja żarowca na benzyne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 A takiej konwersji to nie rozumiem po co. Tylko proszę bez opowieści o taniości paliwa benzynowego - naprawdę, po raz któryś tam nie bardzo chce mi się udowadniać, ze jest jednak inaczej. Gaźnik typu Walbro będziesz dokładał czy kombinował inaczej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 14 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Dobra dlaczego wyjaśniać nie będę, bez filozofii. Walbro raczej dokładać nie będę bo nie mam warunków do zrobienia przejścia dla mojego silnika. Zbiornik jest dość poniżej silnika i mam kłopoty z zassaniem paliwa. Działania sa na razie czysto teoretyczno kalkulacyjne więc szukam możliwie taniej pompy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 innych jak perry raczej nie znajdziesz: http://www.perrypumps.com/prod02.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi