aszczupal Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Witam, Zgodnie z regulaminem i zwyczajami pragnę się przywitać ! Jako że to pierwszy post , to kilka słów o sobie... Jestem "statecznym" panem po 40-stce , modelarstwem zajmowałem się tak bardziej "na poważnie" wiele lat temu, kiedy to popełniłem w osiedlowej modelarni (tak dawno temu były takie przybytki..) model szybowca "Jaskółka" wykonany z balsy, sklejki, i oklejony "papierem japońskim" (emeryci wiedzą o czym piszę.. !). Niestety model wykonał tylko dwa loty, gdyż przy drugim "złapał" wiatr i rozbił się o drzewo... Następny model to był słynny "WICHEREK" , niestety nie udało mi się go skończyć z różnych przyczyn... Po wielu latach namówiony przez znajomego (THX Noker ) zdecydowałem się nabyć droga kupna coś prostego/łatwego na początek. Wybór padł na AXN Floater-Jet z HK , wraz z Radyjkiem HK Turnigy-9X. Jako że mój syn jest jescze troszkę za mały na latanie , więc otrzymał (również z HK) autko 4WD wraz z 3-kanałową aparaturą, i przyznam mnie to też świetnie bawi.,. Aha AXN jeszcze nie lata, jest gotowy w 90% (zostaje wyważyć ! ) Jeszcze dodam że forum czytuję już od jakiegos czasu, ale wreszcze zdecydowałem się aktywniej w tym uczestniczyć. I chyba wszystko w temacie.. no to jeszcze dodam że mam 530h nalotu na VATSIM , no i AVATAR w drodze... pozdrowienia Adam Szczupał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Theo Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Witamy, witamy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Witojcie Gazdo, :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi