kojot Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 A ruszyć 4 litery i poszukać? Link na tym forum był dziesiątki razy: http://www.pitlab.pl/interfejs_fms_pl.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzdry Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 wrr tego się bałem... szukałem , całe forum przeszukałem :roll: i co mi po tym pitlabie ? tam też szukałem ,ale słowem o USB nie jest wspomniane :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 AFAIK na usb nie jest to takie proste :-(. Nie doczytałem, o USB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzdry Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 w tej chwili mam układ pożyczony od kolegi Malkera , z jednej strony wpinam pod USB , z drugiej jest gniazdo na mini jacka mono ; kabelek Din 5 - jack , wczoraj sobie uklepałem i wszystko działa , ale chciałem jednak mieć własny interfejs i tu są schody bo nawet jeśli skopiuje sobie ścieżki z płytki to zostaje na niej chyba ATmega 8 , której ruszyć nie mogę a wsadu z głowy nie wytrzasnę :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.