xader Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 [vimeo] [/vimeo] Takie tam latanie - test mocowania silnika - klejenie po kraksach (uhu por, pozniej ca, ostatecznie poxipol) nie zdaje egzaminu na pelnych obrotach przy bardziej dynamicznym locie. Pomysle o nowym sklejkowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek_c Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Cos Ci nie ostrzy ta kamerka, strasznie zasmuzony obraz. Filmik fajny, przypomina mi moje pierwsze loty moim AXNem, ktorego dzisiaj schowalem do pudelka i na strych. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xader Opublikowano 29 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Cos Ci nie ostrzy ta kamerka, strasznie zasmuzony obraz. Filmik fajny, przypomina mi moje pierwsze loty moim AXNem, ktorego dzisiaj schowalem do pudelka i na strych. Pozdrawiam kamerka swoje przezyla, niestety kazda regulacja focus ringiem zazwyczaj konczy sie niestabilnoscia dzialania tejze, w planach fpv wiec takze nowa plytkowa wiec za bardzo nie zalezy mi na naprawie. Ja zamiast do piwnicy, ucielem koncowki skrzydel a wynik ponizej Jakosc filmu przecietna ale i tak powinno sie moc zauwazyc roznice. [vimeo] [/vimeo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi