Yosephtbg Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 No i ja tutaj zawitałem:) Zdarzyło się tak pewnego razu ( wczoraj) że wybraliśmy się polatać na pustym już lecz jeszcze oświetlonym parkingu sklepu kaufland Latałem latałem i zachciało mi się ranwersu więc nalot niecały metr nad ziemią do góry nogami, do pionu, ranwers i wyjście też do góry nogami, coś jednak poszło nie tak, mimo drążka oddanego na maksa model nie wyszedł tak jak zaplanowałem i "zaszła" próba wjazdu w asfalt na pełnym gazie dla depronu nieudana. Model trafił ośką silnika w glebę w wyniku czego ośka złamała się przy samym silniku:/ sama jednostka napędowa to AXi 2212/34 SILVER Powód?? prawdopodobnie popychacz z pręta węglowego w żadnym punkcie nie podparty wygiął się w łuk i zamarzł ster wysokości. Model jak dotąd nie rozpędzał się do takich prędkości, zwykle żyleta, zawis, loty na dużych kątach itd. itp. Modelu w sumie mi nie żal bo to depron ale stratą jest silnik:/ No i jedna fotka TUTAJ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian77774 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 No jak widac nieszczęscia chodza po ludziach ale na tym polega urok tego hobby. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 co to za model?? masz może plany?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian77774 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 No ale chociarz rozładowałeś emocje hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 (w avatarze to gitara B.C Rich lub Ibanez ? Dobrze widzę? (ostatecznością po główce może być Jackson) Chyba ze o czymś zapomniałem ;D ) To może powiedz co przeżyło w nim? Poza wyposażeniem, bo o tym wspomniałeś. Model poszedł cały do kosza? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian77774 Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Basówka czy elektryczna?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.