maciej1977 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Witam Chciałbym kupić model akrobacyjny nie koniecznie do 3D co myślicie o tej ofercie może ktoś z Was zna ten model jego przeszłość ? Cena po delikatnej negocjacji nie jest tragiczna - samolot gotowy do lotu po włożeniu odbiornika , jest todlamnie ciekawa opcja bo z czasem potrzebnym do złożenia krucho . http://allegro.pl/yak-55m-3d-i1815449205.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Nie znam historii tego modelu, ale jednak ciut drogo. Zdecydowanie taniej wyjdzie (i sadze, ze lepszy model) wziac model od kolegi Radka z Raciborza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej1977 Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 model super tylko bardziej odpowiada mi napęd spalinowy .. elektryk nawet przy trzech pakietach daje w sumie max 30 min lotu, mam zbyt daleko na lotnisko żeby jechać na godzinkę . Mam Chipmunka z benzyną i kiedy jestem na lotnisku to poprostu tankuje i latam łacznie 2,5 -3 godzin a prądu w pakietach nadal jest połowa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 To nie jest Yak 55 M tylko SP, sprzedający nawet nie wie, co ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 model super tylko bardziej odpowiada mi napęd spalinowy .. elektryk nawet przy trzech pakietach daje w sumie max 30 min lotu, mam zbyt daleko na lotnisko żeby jechać na godzinkę . Mam Chipmunka z benzyną i kiedy jestem na lotnisku to poprostu tankuje i latam łacznie 2,5 -3 godzin a prądu w pakietach nadal jest połowa . 30 minut lotu a w międzyczasie ładujesz pakiety Pakiet łądowany prądem 2C a w tej chwili większość już na to pozwala (niektóre nawet 5C) ładuje się 40-50 minut. 3 loty, przerwa na papierosa / pogadanie z kolegami / kanapkę / picie i latasz znów. No ale każdy ma to co lubi, ja wolę elektro, Ty benzynę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 ładuje się 40-50 minut 2C to 30 minut, reszta to balansowanie które na lotnisku wyłączam :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi