Tomek Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Mam pytanie czy ktoś używał jużtych serw ? http://www.airhobby.pl/product_info.php?cPath=38&products_id=263 A w szczególności interesuje mnie ich wytrzymałość oraz czy pracują równo i nie gubią neutrum. Serwa wydają śię atrakcyjne pod mocy, wagi i na dodatek nie są drogie. :?: :!: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 15 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 serwa są już u mnie i w miarę czasu zamontuję ,ja w Yaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 serwa doszly tez do mnie, i musze powiedziec ze sa warte swojej ceny serwa mocne i precyzyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.