Marcinmb Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 co to własciwie jest?? :shock: (trymowanie)prosze sie nie smic ale ja naprwade nie wiem :oops: ...a nie miałem gdzie ani kogo zapytac wiec pytam tutaj ....czy to ma cos wspólnego z wywarzaniem modelu??z góry dziekuje za wszystkie odpowiedzi.... Ps.z tego co zauwarzyłem poprawia to wlasciwosci lotne modelu :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
czhomik Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Trymowanie modelu jest to jak np. w czasie lotu model znosi ci na prawo na kierunku to w aparaturze robisz delikatnie trymer w lewo na kierunku aby zniwelować to skręcanie prawo Jak byś niemiał trymerów w aparaturze to byś musiał trzymac cały czas drązek kierunku delikatnie w lewo aby model latał prawidłowo . Trymwoanie to jest inaczej zmiana neutrum serwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcinmb Posted September 1, 2007 Author Share Posted September 1, 2007 aha a trymery to te takie suwaki pod drążkami??dzieki za wytłumaczenie...a ja myslalem ze to ma cos wspulnego z wywazaniem.... :oops: Ps.mam sanwe VG6000 i penie mam tam te trymery.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
czhomik Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Tak to te suwaki pod drążkami i w sanwie masz oczywiście trymerki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.