Vadic Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 mam aparaturę e-sky-0404. po podłączeniu nie reaguje w kalibracji na ruchy. Co może być przyczyną. Kwarce mam wyjęte. Posiadam windows xp professional. Dziękuje z góry za odpowiedzi. pozdrawiam Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biedronas Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Hej! A czy windows wykrywa Ci interfejs, który podłączasz do komputera? Wejdź sobie w Panel Sterowania a tam w kontrolery gier i zobacz, czy aparaturę wyświetla Ci jako joystick. Jeśli tak, to tam możesz zobaczyć, czy komputer odczytuje wychylenia drążków oraz możesz tam wstępnie skalibrować aparaturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 27 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 mam już drugą aparature. ten sam model i ta sama firma, chodziło o uszkodzenie "mechaniczne". po prostu wejście w apce jest popsute Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi