Maciej Ritmann Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Siemano braci, Potrzebuję porady, zastanawiam się nad zakupem w HK. nr1->http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewitem.asp?idproduct=14424 nr2->http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewitem.asp?idproduct=16582 co polecacie? znacie te modele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Bierz laminat + balsa czyli FOXa Ten Ventus to lichota - lata ale do PRAWDZIWYCH pianek z Multiplexa to jak stąd na księżyc - jak dołożysz kilkanaście deko tkaniny + żywicy to zacznie przypominać latadło ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fok3r Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Witam, zastanowiłbym się nad zakupem w Hobb... ja już 3 miesiące walczę o oddanie 250 $ , towar przyleciał uszkodzony ( ster kierunku urwany) i się zaczęło , elektronikę owszem ale modelu już za wielkiej wody nie sprowadzę. Pozdrawiam Fok3r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malmar Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Witam Szanowne grono. Jestem posiadaczem Fox'a 2300 ale już od Pelikana (model dostępny za pl zł.) Po przeczytaniu poprzedzającego postu nie wiem czy mówimy o tym samym modelu (nie mogę otworzyć strony wskazanej). Mój Fox jest całkowicie piankowy. Ventus od CM Pro jest właśnie częściowo z laminatu. Fox Jest bardzo ładnym modelem ale wymagającym. Rzeczywiście odstaje od modeli Multiplex'a ale przy odrobinie własnej inwencji można go przyzwoicie ulotnić. Polecam obiektywną relację użytkownika i członka naszego forum "Polskie Forum Modelarskie Strona Główna ? Latające RC ? Szybowce i motoszybowce ? Motoszybowce ? Fox 2.32m FMS HK". Fox Pelikana jest tym samym modelem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artu Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Chyba jednak nie jednemu psu na imię Burek, tak jak i nie jeden model nosi nazwę FOX :mrgreen: Kolega Maciej Ritmann pyta o takiego FOX-a, i raczej nie jest to cało piankowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Artu to nie Malmar pyta ino ja ventus wygląda prawie jak asw, o fox`ie myślałem i myślę nadal jako faworycie, jedyne co go stopuje to rozpiętość, piankolotu już nie kcem(czyt.: nie spadam tak często ) no i cena fox`a z hk jest nadzwyczaj kusząca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Z Foxem to on ma wspólną tylko nazwę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi