chrisk8 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Witam serdecznie. Mam w zamiar w niedalekiej przyszlosci wymienic serwa w Yaku 55sp. model wazy 4.85kg. Aktualnie mam w nim serwa tower pro 995 jestem z nich dosc zadowolony ale chcialbym je wymienic na jakies lepsze i pewniejsze serwa. Prosze o doradztwo kolegow. Latam nim akrobacje 3D.Interesuja mnie serwa w miare przystepnej cenie tzn w okolicach 100-130 zł za szt i momencie w granicach 10Kg oraz jakies mocne na ster kierunku. Z gory dzieki za pomoc w doborze serw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Też mam takiego Yaka i zamówiłem w HK takie serwa http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=8739 Myślę ,że do tego modelu to chyba wystarczy. :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisk8 Opublikowano 29 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 I jak serwa sie spisuja u Pana? Wydaja sie byc lepsze od tych Tower pro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Serwo BMS 630 MG mam w Funtanie s 90 na kierunku lotki i wysokość to również BMS-y tylko nie pamiętam które niestety nie jestem z nich zadowolony . Szybko się wyrobiły i mają luzy nie są zbyt precyzyjne. Z tego co się póżniej orientowałem są to serwa przeznacone raczej do samochodów z racji tego że są właśnie dość mocne .W granicach 140zł można kupić Hiteki 645 MG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisk8 Opublikowano 29 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Myslalem jakis szybszych serwach.Powiedzmy ze to na razie luźne rozmyślania na temat serw.Zależy mi na tym aby dobrac najbardziej optymalne serwa do lotów 3D. Te serwa wydaja sie dobre wg. ich specyfikacji. http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=12668 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 zwróć uwagę na ich wagę 150 g to prawdziwe cegły noi poco ci aż taki moment w lotach 3D waga jest rzeczą bardzo istotną na kierunek spokojnie wystarczy Ci serwo o momencie około 10 kg na wysokość około 8kg lotki 5-6 kg nie wiem czemu celujesz w serwa 20 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi