Skocz do zawartości

Jakie serwa DO YAKa 55SP 1.8m

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Mam w zamiar w niedalekiej przyszlosci wymienic serwa w Yaku 55sp. model wazy 4.85kg. Aktualnie mam w nim serwa tower pro 995 jestem z nich dosc zadowolony ale chcialbym je wymienic na jakies lepsze i pewniejsze serwa. Prosze o doradztwo kolegow. Latam nim akrobacje 3D.Interesuja mnie serwa w miare przystepnej cenie tzn w okolicach 100-130 zł za szt i momencie w granicach 10Kg oraz jakies mocne na ster kierunku. Z gory dzieki za pomoc w doborze serw.

Opublikowano

Serwo BMS 630 MG mam w Funtanie s 90 na kierunku lotki i wysokość to również BMS-y tylko nie pamiętam które niestety nie jestem z nich zadowolony . Szybko się wyrobiły i mają luzy nie są zbyt precyzyjne. Z tego co się póżniej orientowałem są to serwa przeznacone raczej do samochodów z racji tego że są właśnie dość mocne .W granicach 140zł można kupić Hiteki 645 MG

Opublikowano

zwróć uwagę na ich wagę 150 g to prawdziwe cegły noi poco ci aż taki moment w lotach 3D waga jest rzeczą bardzo istotną na kierunek spokojnie wystarczy Ci serwo o momencie około 10 kg na wysokość około 8kg lotki 5-6 kg nie wiem czemu celujesz w serwa 20 kg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.