Alfone Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Witam! No niestety dzisiaj pogoniłem krety Edziem 540. W sumie nic strasznego się nie stało, do odbudowy część przykadłubowa lewego skrzydła, cały domek pasuje zrobić nowy oraz uporać się z owiewką silnika. Będzie żył O dziwo silnik cały nic mu się nie stało, elektronika żyje. Przy uderzeniu aż się pakiet odłączył od regla. Film za chwilkę po przyziemieniu http-~~-//www.youtube.com/watch?v=QLt4MsnfauY Nie jest źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntekS Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Szkoda modelu. Wyglądał pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 A co się konkretnie stało? FKBWP chciałaby poznać fakty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfone Opublikowano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Bardzo czuły na stery, straciłem nad nim kontrole i gleba. Nie jestem jeszcze "wlatany" w ten model i dlatego tak się stało. :wink: Naprawię go i się poprawie. Pytanie do doświadczonych - jaki plan działania naprawy skrzydła będzie najlepszy? W zasadzie najbardziej chodzi mi jak naprawić dźwigar? Jak połączyć kawałek nowego ze starym, aby to dobrze funkcjonowało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi