Alfone Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 Witam! No niestety dzisiaj pogoniłem krety Edziem 540. W sumie nic strasznego się nie stało, do odbudowy część przykadłubowa lewego skrzydła, cały domek pasuje zrobić nowy oraz uporać się z owiewką silnika. Będzie żył O dziwo silnik cały nic mu się nie stało, elektronika żyje. Przy uderzeniu aż się pakiet odłączył od regla. Film za chwilkę po przyziemieniu http-~~-//www.youtube.com/watch?v=QLt4MsnfauY Nie jest źle.
madrian Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 A co się konkretnie stało? FKBWP chciałaby poznać fakty.
Alfone Opublikowano 26 Września 2011 Autor Opublikowano 26 Września 2011 Bardzo czuły na stery, straciłem nad nim kontrole i gleba. Nie jestem jeszcze "wlatany" w ten model i dlatego tak się stało. :wink: Naprawię go i się poprawie. Pytanie do doświadczonych - jaki plan działania naprawy skrzydła będzie najlepszy? W zasadzie najbardziej chodzi mi jak naprawić dźwigar? Jak połączyć kawałek nowego ze starym, aby to dobrze funkcjonowało?
Rekomendowane odpowiedzi