Pilatus D4 Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam Kolega wyżej ma Pomógł ,ale tak nawiasem chodzi o to czy odważacie ilość kleju, na liść forniru chodzi mi o konkretną odpowiedz np ; 10 gram czy więcej kleju. Ja robię to tak kładę deskę metrową na wagę elektroniczną a na nią liść forniru , zeruje wagę i leje klej aż do uzyskania odpowiedniej masy kleju , ponownie rozprowadzam tak jak kolega Pacek pisał. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 przyznam się szczerze że nie ważę kleju przed rozprowadzeniem, robię to metodą na oko :oops: starając się uzyskać równą cienką warstwę na całej powierzchni forniru, nadmiar kleju odkładam na kolejny liść forniru. Ale wychodzi na to że wagę mam w oku i ręce bo waga skrzydeł wychodzi mi podobna, różnice w wadze w granicach 5g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi